Podcastit

Meillä jokaisella on tarina ja omat esteemme sen varrella.

Keskusteluohjelmassa kuljetaan mielenkiintoisten vieraiden henkilökuvien kautta onnen esteiden äärelle ja pohditaan, mitkä niistä on ympäristön ja mitkä heidän itsensä asettamia. Podcastit striimattavissa PodBeanista ja Spotifysta audiona tai Youtubesta videona.

Akin tarina siitä, kuinka alkoholin ja hengellisyyden värittämä lapsuudenympäristö ajoi pojan hakemaan kroonisesti hyväksyntää ja tavoittelemaan aina vain parempaa. Mitä vaadittiin, että monen epäonnistuneen ihmissuhteen ja yhden konkurssin jälkeen löytyi kantavampi tie menestykseen?
Petrin tarina siitä, kuinka hän ajelehti Oriveden opiston, Kuvataideakatemian ja lapsen syntymän kautta palkituksi stand up koomikoksi, käsikirjoittajaksi sekä klubi-isännäksi. Petri on näköalapaikaltaan kuitenkin huomannut, kuinka liika tavoitteellisuus voi sammuttaa sisäisen palon.
Antin tarina siitä, kuinka hän Guatemalassa tapaamansa shamaanin oppipoikana oivalsi jotain hyvin oleellista ja päätyi auttamaan ihmisiä. Osaako hän auttaa kuitenkaan itseään, silloin kun riittämättömyys ottaa vallan, ja miten akateemiselle uralle päätyminen on vaikuttanut hänen ajatteluunsa?
Toisessa jaksossa Hikmetin tarina siitä, kuinka Istanbulin kadulle päätynyt lapsi ”tiskaa” tiensä kohti parempaa elämää ja päätyy Hämeenkadun varrelle toteuttamaan ravintolaunelmaansa. Miksi tämä ei kuitenkaan riitä ja miten käytetyt Levikset liittyvät tarinaan?
Ensimmäisenä vieraana on Sami Minkkinen – @havaintojaparisuhteesta blogin takaa. Samin tarina siitä, kuinka kirjoittaminen ja Kurt Cobain pelastaa 90-luvulla romahtaneen työläisyhteisön kasvatin. Mikä estää suosittua kirjoittajaa löytämästä kuitenkaan perille?